Headlines

Κώστας Γκύζη
Μπάνιο με πλακάκι σε αποχρώσεις του γκρι, και ψηφιδωτό ντεκόρ. Τον νιπτήρα τον κάναμε χτιστό επενδυμένο με το σκούρο γκρι πλακάκι, αφήσαμε αριστερά εσοχή για την τοποθέτηση του πλυντηρίου και δεξιά τοποθετήσαμε ερμάρια και ράφια. Τον καθρέφτη τον εντοιχίσαμε στον τοίχο και τον πλαισιώσαμε με το πλακάκι ντεκόρ. Επίσης με το πλακάκι ντεκόρ, ντύσαμε την μία πλευρά της μπανιέρας και το σημείο που ακουμπάει η λεκάνη. Με αυτόν τον τρόπο τονίσαμε μερικά σημεία του μπάνιου, που μαζί με τον μεγάλο καθρέφτη ενώ είναι μικρό, δείχνει τεράστιο και πάνω απ όλα όπως το διαμορφώσαμε λειτουργικό. ..
Δημήτρης από Κυψέλη
Κουζίνα με πορτάκια μελαμίνης με ανάγλυφα οριζόντια νερά και μπάνιο με πλακάκι καφέ –μπεζ σε συνδυασμό με έπιπλο και στήλη –ερμάριο με ρόζους..
Νικολέτα από Γλυφάδα
Μπάνιο με πλακάκι ματ  σε αποχρώσεις του γκρι  και υφή απομίμησης πατητής τσιμεντοκονίας. Στο δάπεδο τοποθετήσαμε το σκούρο χρώμα, σε όλους τους τοίχους το ανοιχτό . Φτιάξαμε παραλληλόγραμμη ντουζιέρα και τοποθετήσαμε καμπίνα ενός μέτρου επί 80 εκατοστών. Η καμπίνα αποτελείτε από κρύσταλλο ασφαλείας 6 χιλιοστών, μεταλλικά ροδάκια και μαγνητικό κλείσιμο. Μέσα στην ντουζιέρα τοποθετήσαμε πλακάκι ντεκόρ της  ίδιας σειράς  πλακιδίων με τα υπόλοιπα. Φτιάξαμε χτιστό πάγκο και  τον επενδύσαμε με  το σκούρο πλακάκι, ενώ στη πρόσοψη βάλαμε το πλακάκι ντεκόρ. Επ..
Δέσποινα από Καλλιθέα
Μπάνιο με πλακάκι ματ  σε αποχρώσεις του γκρι  και υφή απομίμησης πατητής τσιμεντοκονίας. Στο δάπεδο τοποθετήσαμε το σκούρο χρώμα, σε όλους τους τοίχους το ανοιχτό και μέσα στην ντουζιέρα το ντεκόρ. Το έπιπλο και την στήλη τα φτιάξαμε με ξύλο απομίμησης αλουμινίου. Την στήλη την χωρίσαμε σε δύο μέρη.  Στο άνω μέρος τοποθετήσαμε ράφια και στο κάτω φτιάξαμε απλυτοθήκη συρταρωτή.  Τον καθρέφτη τον εντοιχίσαμε στον τοίχο και το πλαισιώσαμε με ντεκόρ. Η καμπίνα μας είναι τετράγωνη με κρύσταλλο ασφαλείας  6 χιλιοστών και μαγνητικό κλείσιμο. Η λεκάνη μας έχει σχέδ..
Ηλίας απο Καλαμάκι
Εδώ βλέπετε μπάνιο που ανακαινίσαμε στο Καλαμάκι από την νέα μας σειρά Ισπανικών πλακιδίων που διαθέτουμε στο κατάστημά μας. Στο μπάνιο του Ηλία λοιπόν, φτιάξαμε χτιστό πάγκο που τον επενδύσαμε με πλακάκι- ντεκόρ και εντοιχίσαμε ερμάρια  με δύο συρταριέρες στις άκρες και ένα χώρο για τα απορρυπαντικά στην μέση, όπως μας ζήτησε ο Ηλίας. Φτιάξαμε εντοιχιζόμενο καθρέφτη που τον πλαισιώσαμε με πλακάκι-ντεκόρ και για φωτισμό δημιουργήσαμε δοκαράκι από γυψοσανίδα με τέσσερα σποτ. Κάναμε χτιστή ντουζιέρα ημικυκλική και τοποθετήσαμε επάνω καμπίνα από κρύσταλλο ασφαλείας 6 χιλιοστών σε..
Χρήστος Νέα Σμύρνη
Στον κύριο Χρήστο ανακαινίσαμε την κουζίνα, κατασκευάσαμε δύο ντουλάπες και τοποθετήσαμε πλακάκια σε όλο το διαμέρισμα.  Στην κουζίνα βάλαμε στα κάτω ντουλάπια πορτάκι βακελίτη κόκκινο γυαλιστερό με πολλά βαθιά συρτάρια και στα κρεμαστά ντουλάπια βάλαμε πορτάκι λευκό γυαλιστερό ανοιγόμενο άνω σε συνδυασμό με αλουμινένιες βιτρίνες. Φτιάξαμε κουτιά για υψωμένους φούρνους , απορροφητήρα πυραμίδα και νεροχύτη με στρογγυλές γούρνες δίνοντας μία μοντέρνα γραμμή σε έναν στενόμακρο χώρο. Τα πλακάκια στα δάπεδα είναι παραλληλόγραμμα (σανίδα) 15Χ50 στα δωμάτια και στο σαλόνι-Χωλ-κουζίνα ..
Γιώργος Βύρωνας
Στο διαμέρισμα του Γιώργου ανακαινίσαμε μπάνιο και κουζίνα. Στο μπάνιο τοποθετήσαμε πλακάκι ψηφιδωτό καφέ-μπεζ γυαλιστερό.  Στο δάπεδο και στους τοίχους της ντουζιέρας  τοποθετήσαμε το σκούρο πλακάκι και σε όλο το υπόλοιπο μπάνιο το ανοιχτό. Την ντουζιέρα την κάναμε πολύγωνη, τοποθετήσαμε ένα κρύσταλλο ματ στην μία πλευρά για να μην βγαίνουν έξω τα νερά και βάλαμε βότσαλο στο δάπεδό της που εκτός το ότι δεν σε αφήνει αδιάφορο στο μάτι, δεν γλιστράει. Η σύνθεση του επίπλου που φτιάξαμε, αποτελείτε από βάση κρεμαστή με δύο πορτάκια και νιπτήρα επικαθήμενο 60 εκατοστών. Προσέξ..
Τάσσος Καλλιθέα
Στον Τάσο ξηλώσαμε την κουζίνα που ήταν σε ένα υπνοδωμάτιο και κατασκευάσαμε καινούρια στο σαλόνι από ξύλο mdf 20 χιλιοστών βαμμένο λάκα λευκή γυαλιστερή. Τα πορτάκια στα κρεμαστά τα κάναμε διπλά ανοιγόμενα άνω με μηχανισμό που αναδιπλώνει το ένα πορτάκι και το φέρνει κάθετα στο άλλο που είναι παράλληλα με το κουτί. Με τον συγκεκριμένο μηχανισμό, μπορείς να σταματήσεις το πορτάκι σε όποιο ύψος θέλεις ενώ το κλείσιμό του είναι πολύ απαλό. Επίσης φτιάξαμε μονοκόμματο κουτί (τροφοθήκη) και τοποθετήσαμε εσωτερικά  συρόμενο μηχανισμό με πέντε συρμάτινα καλάθια  που τραβώντας την..
Νένα Νέα Σμύρνη
Στην κυρία Νένα φτιάξαμε κουζίνα με πορτάκι σε χρώμα σημύδα. Ο νεροχύτης και ο απορροφητήρας είναι της εταιρίας pyramis. Φτιάξαμε τραπέζι από τον ίδιο πάγκο που τοποθετήσαμε στα ντουλάπια. Στο γωνιακό τυφλό κουτί, τοποθετήσαμε μηχανισμό που σου επιτρέπει να βγάζεις όλο το κουτί έξω για να έχεις πρόσβαση στα τρόφιμα που αποθηκεύονται. Αξιοσημείωτες είναι και οι βιτρίνες που αποτελούνται από γαλακτερό τζάμι πλαισιωμένο με βέργες αλουμινίου...
Χρύσανθος Βύρωνας
Στο διαμέρισμα  του Χρύσανθου κατασκευάσαμε κουζίνα, ανακαινίσαμε δύο μπάνια, φτιάξαμε μία ντουλάπα και λουστράραμε ένα ξύλινο πάτωμα. Στην κουζίνα βάλαμε νταμπλαδωτό πορτάκι αντικέ, φτιάξαμε βαθιά συρτάρια, υψωμένους φούρνους και πολύ πάγκο. Στο βεσέ βάλαμε πλακάκι καφέ-μπεζ ματ. Αν και πολύ μικρό μπάνιο καταφέραμε και χωρέσαμε επιπλάκι με ένα σχετικά μεγάλο νιπτήρα που όταν νίβετε κανείς δεν τρέχουν έξω τα νερά όπως τον αρχικό νιπτήρα που είχε. Στο μεγάλο μπάνιο βάλαμε πλακάκι βεγκε-μπεζ ψηφιδωτό γυαλιστερό, τοποθετήσαμε έπιπλο μελαμίνης 110 εκατοστών με ανάλογο νιπτήρα και ..
Αντώνης Περισσός
Στον Αντώνη φτιάξαμε μπάνιο με συνδυασμό πλακιδίων λευκό-πράσινο. Κατασκευάσαμε ντουζιέρα με πλακάκι 80Χ80 και τοποθετήσαμε επάνω καμπίνα γωνιακή με δύο σταθερά και δύο συρόμενα φύλα που ανοιγοκλείνουν στην γωνία με μαγνητικό κλείσιμο. Το κρύσταλλο της καμπίνας έχει οριζόντιες αμμοβολισμένες γραμμές (το λέμε σεριγραφία) και έχει πάχος 6 χιλιοστά. Το έπιπλο μας το φτιάξαμε δίχρωμο. Το βάψαμε  λάκα λευκή στο σύνολό του και τονίσαμε με λάκα πράσινη μερικά στοιχεία. Η λεκάνη έχει ένα ξεχωριστό στιλ στιβαρή που δεν σε αφήνει αδιάφορο τονίζοντας το κατά τα άλλα απλό μπάνιο. ..
Κώστας Δάφνη
Στο μπάνιο του Κώστα βάλαμε πλακάκι σε αποχρώσεις μπεζ και βαθύ λιά γυαλιστερό, συνδυάζοντας το με γραμμές ψηφίδα ανάλογου χρώματος. Τοποθετήσαμε μπανιέρα μήκους 170 εκατοστών, με καμπίνα με inox πλαίσιο, κρύσταλλο ασφαλείας 6 χιλιοστών με δύο σταθερά και δύο συρόμενες πόρτες που κλείνουν στην μέση με μαγνητικό κλείσιμο. Το έπιπλό μας είναι λάκα γυαλιστερή μπεζ και παραλληλόγραμμο επικαθήμενο νιπτήρα,  με πλαισιωμένο καθρέφτη από το ίδιο ξύλο της βάσης. Δεξιά και αριστερά της σύνθεσης του επίπλου, τοποθετήσαμε κάθετες γραμμές ψηφίδας. Το ίδιο κάναμε και πίσω από την επιφάνεια π..
Παναγιώτης Πειραιά
Στο διαμέρισμα του Παναγιώτη κάναμε ολική ανακαίνιση. Στο σαλόνι φτιάξαμε κρυφό φωτισμό περιμετρικά με οριζόντιο δοκαράκι  γυψοσανίδας και τοποθετήσαμε από επάνω λεντοταινία για φωτισμό. Το δοκαράκι το βάψαμε με ένα σκούρο γκρι χρώμα δύο τόνους πιο σκούρο από τους υπόλοιπους τοίχους που είναι χρώμα του πάγου (BR75A Berling). Πάνω από το πάσο της κουζίνας, φτιάξαμε δοκάρι με φωτισμό σποτ και στο τελείωμα του πάσο (τελείωμα και γυψοσανίδας), το δοκάρι το κάναμε στρογγυλό δίνοντας έναν ιδιαίτερο τόνο στην όλη κατασκευή. Πάνω στο πάσο τοποθετήσαμε ξύλο mdf βαμμένο λάκα λευκή, ενώ κά..
Νίκος Πειραιά
Στο μικρό μπανάκι του Νίκου εκμεταλλευτήκαμε και το τελευταίο εκατοστό του μπάνιου, ώστε να καταφέρουμε να χωρέσουμε τα είδη πρώτης ανάγκης που χρειάζεται ο κάθε άνθρωπος στην καθημερινή του ζωή. Να φανταστείτε πρώτα δεν είχε χώρο για πλυντήριο, δεν είχε έπιπλο παρά ένα νιπτηράκι και για μπάνιο είχε μία μικρή μπανιέρα μήκους ενός μέτρου που χώραγε ίσα ίσα όρθιος μέσα. Εδώ λοιπόν βλέπετε έπιπλο λάκα βαμμένο φούξια με νιπτήρα 50 εκατοστών και καθρέφτη με ντουλάπι αριστερά. Καμπίνα τετράγωνη σεριγραφία 80Χ80 τοποθετημένη σε χτιστό πλακάκι (ντουζιέρα ). Η λεκάνη είναι στρογγυλεμένη και ..
Εμφάνιση 1 έως 14 από 28 (2 Σελ.)