Έργα μας


Subcategories

Κώστας Γκύζη
Μπάνιο με πλακάκι σε αποχρώσεις του γκρι, και ψηφιδωτό ντεκόρ. Τον νιπτήρα τον κάναμε χτιστό επενδυμένο με το σκούρο γκρι πλακάκι, αφήσαμε αριστερά εσοχή για την τοποθέτηση του πλυντηρίου και δεξιά τοποθετήσαμε ερμάρια και ράφια. Τον καθρέφτη τον εντοιχίσαμε στον τοίχο και τον πλαισιώσαμε με το πλακάκι ντεκόρ. Επίσης με το πλακάκι ντεκόρ, ντύσαμε την μία πλευρά της μπανιέρας και το σημείο που ακουμπάει η λεκάνη. Με αυτόν τον τρόπο τονίσαμε μερικά σημεία του μπάνιου, που μαζί με τον μεγάλο καθρέφτη ενώ είναι μικρό, δείχνει τεράστιο και πάνω απ όλα όπως το διαμορφώσαμε λειτουργικό. ..
Δημήτρης από Κυψέλη
Κουζίνα με πορτάκια μελαμίνης με ανάγλυφα οριζόντια νερά και μπάνιο με πλακάκι καφέ –μπεζ σε συνδυασμό με έπιπλο και στήλη –ερμάριο με ρόζους..
Νικολέτα από Γλυφάδα
Μπάνιο με πλακάκι ματ  σε αποχρώσεις του γκρι  και υφή απομίμησης πατητής τσιμεντοκονίας. Στο δάπεδο τοποθετήσαμε το σκούρο χρώμα, σε όλους τους τοίχους το ανοιχτό . Φτιάξαμε παραλληλόγραμμη ντουζιέρα και τοποθετήσαμε καμπίνα ενός μέτρου επί 80 εκατοστών. Η καμπίνα αποτελείτε από κρύσταλλο ασφαλείας 6 χιλιοστών, μεταλλικά ροδάκια και μαγνητικό κλείσιμο. Μέσα στην ντουζιέρα τοποθετήσαμε πλακάκι ντεκόρ της  ίδιας σειράς  πλακιδίων με τα υπόλοιπα. Φτιάξαμε χτιστό πάγκο και  τον επενδύσαμε με  το σκούρο πλακάκι, ενώ στη πρόσοψη βάλαμε το πλακάκι ντεκόρ. Επ..
Δέσποινα από Καλλιθέα
Μπάνιο με πλακάκι ματ  σε αποχρώσεις του γκρι  και υφή απομίμησης πατητής τσιμεντοκονίας. Στο δάπεδο τοποθετήσαμε το σκούρο χρώμα, σε όλους τους τοίχους το ανοιχτό και μέσα στην ντουζιέρα το ντεκόρ. Το έπιπλο και την στήλη τα φτιάξαμε με ξύλο απομίμησης αλουμινίου. Την στήλη την χωρίσαμε σε δύο μέρη.  Στο άνω μέρος τοποθετήσαμε ράφια και στο κάτω φτιάξαμε απλυτοθήκη συρταρωτή.  Τον καθρέφτη τον εντοιχίσαμε στον τοίχο και το πλαισιώσαμε με ντεκόρ. Η καμπίνα μας είναι τετράγωνη με κρύσταλλο ασφαλείας  6 χιλιοστών και μαγνητικό κλείσιμο. Η λεκάνη μας έχει σχέδ..
Ηλίας απο Καλαμάκι
Εδώ βλέπετε μπάνιο που ανακαινίσαμε στο Καλαμάκι από την νέα μας σειρά Ισπανικών πλακιδίων που διαθέτουμε στο κατάστημά μας. Στο μπάνιο του Ηλία λοιπόν, φτιάξαμε χτιστό πάγκο που τον επενδύσαμε με πλακάκι- ντεκόρ και εντοιχίσαμε ερμάρια  με δύο συρταριέρες στις άκρες και ένα χώρο για τα απορρυπαντικά στην μέση, όπως μας ζήτησε ο Ηλίας. Φτιάξαμε εντοιχιζόμενο καθρέφτη που τον πλαισιώσαμε με πλακάκι-ντεκόρ και για φωτισμό δημιουργήσαμε δοκαράκι από γυψοσανίδα με τέσσερα σποτ. Κάναμε χτιστή ντουζιέρα ημικυκλική και τοποθετήσαμε επάνω καμπίνα από κρύσταλλο ασφαλείας 6 χιλιοστών σε..
Χρήστος Νέα Σμύρνη
Στον κύριο Χρήστο ανακαινίσαμε την κουζίνα, κατασκευάσαμε δύο ντουλάπες και τοποθετήσαμε πλακάκια σε όλο το διαμέρισμα.  Στην κουζίνα βάλαμε στα κάτω ντουλάπια πορτάκι βακελίτη κόκκινο γυαλιστερό με πολλά βαθιά συρτάρια και στα κρεμαστά ντουλάπια βάλαμε πορτάκι λευκό γυαλιστερό ανοιγόμενο άνω σε συνδυασμό με αλουμινένιες βιτρίνες. Φτιάξαμε κουτιά για υψωμένους φούρνους , απορροφητήρα πυραμίδα και νεροχύτη με στρογγυλές γούρνες δίνοντας μία μοντέρνα γραμμή σε έναν στενόμακρο χώρο. Τα πλακάκια στα δάπεδα είναι παραλληλόγραμμα (σανίδα) 15Χ50 στα δωμάτια και στο σαλόνι-Χωλ-κουζίνα ..
Γιώργος Βύρωνας
Στο διαμέρισμα του Γιώργου ανακαινίσαμε μπάνιο και κουζίνα. Στο μπάνιο τοποθετήσαμε πλακάκι ψηφιδωτό καφέ-μπεζ γυαλιστερό.  Στο δάπεδο και στους τοίχους της ντουζιέρας  τοποθετήσαμε το σκούρο πλακάκι και σε όλο το υπόλοιπο μπάνιο το ανοιχτό. Την ντουζιέρα την κάναμε πολύγωνη, τοποθετήσαμε ένα κρύσταλλο ματ στην μία πλευρά για να μην βγαίνουν έξω τα νερά και βάλαμε βότσαλο στο δάπεδό της που εκτός το ότι δεν σε αφήνει αδιάφορο στο μάτι, δεν γλιστράει. Η σύνθεση του επίπλου που φτιάξαμε, αποτελείτε από βάση κρεμαστή με δύο πορτάκια και νιπτήρα επικαθήμενο 60 εκατοστών. Προσέξ..
Τάσσος Καλλιθέα
Στον Τάσο ξηλώσαμε την κουζίνα που ήταν σε ένα υπνοδωμάτιο και κατασκευάσαμε καινούρια στο σαλόνι από ξύλο mdf 20 χιλιοστών βαμμένο λάκα λευκή γυαλιστερή. Τα πορτάκια στα κρεμαστά τα κάναμε διπλά ανοιγόμενα άνω με μηχανισμό που αναδιπλώνει το ένα πορτάκι και το φέρνει κάθετα στο άλλο που είναι παράλληλα με το κουτί. Με τον συγκεκριμένο μηχανισμό, μπορείς να σταματήσεις το πορτάκι σε όποιο ύψος θέλεις ενώ το κλείσιμό του είναι πολύ απαλό. Επίσης φτιάξαμε μονοκόμματο κουτί (τροφοθήκη) και τοποθετήσαμε εσωτερικά  συρόμενο μηχανισμό με πέντε συρμάτινα καλάθια  που τραβώντας την..
Νένα Νέα Σμύρνη
Στην κυρία Νένα φτιάξαμε κουζίνα με πορτάκι σε χρώμα σημύδα. Ο νεροχύτης και ο απορροφητήρας είναι της εταιρίας pyramis. Φτιάξαμε τραπέζι από τον ίδιο πάγκο που τοποθετήσαμε στα ντουλάπια. Στο γωνιακό τυφλό κουτί, τοποθετήσαμε μηχανισμό που σου επιτρέπει να βγάζεις όλο το κουτί έξω για να έχεις πρόσβαση στα τρόφιμα που αποθηκεύονται. Αξιοσημείωτες είναι και οι βιτρίνες που αποτελούνται από γαλακτερό τζάμι πλαισιωμένο με βέργες αλουμινίου...
Χρύσανθος Βύρωνας
Στο διαμέρισμα  του Χρύσανθου κατασκευάσαμε κουζίνα, ανακαινίσαμε δύο μπάνια, φτιάξαμε μία ντουλάπα και λουστράραμε ένα ξύλινο πάτωμα. Στην κουζίνα βάλαμε νταμπλαδωτό πορτάκι αντικέ, φτιάξαμε βαθιά συρτάρια, υψωμένους φούρνους και πολύ πάγκο. Στο βεσέ βάλαμε πλακάκι καφέ-μπεζ ματ. Αν και πολύ μικρό μπάνιο καταφέραμε και χωρέσαμε επιπλάκι με ένα σχετικά μεγάλο νιπτήρα που όταν νίβετε κανείς δεν τρέχουν έξω τα νερά όπως τον αρχικό νιπτήρα που είχε. Στο μεγάλο μπάνιο βάλαμε πλακάκι βεγκε-μπεζ ψηφιδωτό γυαλιστερό, τοποθετήσαμε έπιπλο μελαμίνης 110 εκατοστών με ανάλογο νιπτήρα και ..
Αντώνης Περισσός
Στον Αντώνη φτιάξαμε μπάνιο με συνδυασμό πλακιδίων λευκό-πράσινο. Κατασκευάσαμε ντουζιέρα με πλακάκι 80Χ80 και τοποθετήσαμε επάνω καμπίνα γωνιακή με δύο σταθερά και δύο συρόμενα φύλα που ανοιγοκλείνουν στην γωνία με μαγνητικό κλείσιμο. Το κρύσταλλο της καμπίνας έχει οριζόντιες αμμοβολισμένες γραμμές (το λέμε σεριγραφία) και έχει πάχος 6 χιλιοστά. Το έπιπλο μας το φτιάξαμε δίχρωμο. Το βάψαμε  λάκα λευκή στο σύνολό του και τονίσαμε με λάκα πράσινη μερικά στοιχεία. Η λεκάνη έχει ένα ξεχωριστό στιλ στιβαρή που δεν σε αφήνει αδιάφορο τονίζοντας το κατά τα άλλα απλό μπάνιο. ..
Κώστας Δάφνη
Στο μπάνιο του Κώστα βάλαμε πλακάκι σε αποχρώσεις μπεζ και βαθύ λιά γυαλιστερό, συνδυάζοντας το με γραμμές ψηφίδα ανάλογου χρώματος. Τοποθετήσαμε μπανιέρα μήκους 170 εκατοστών, με καμπίνα με inox πλαίσιο, κρύσταλλο ασφαλείας 6 χιλιοστών με δύο σταθερά και δύο συρόμενες πόρτες που κλείνουν στην μέση με μαγνητικό κλείσιμο. Το έπιπλό μας είναι λάκα γυαλιστερή μπεζ και παραλληλόγραμμο επικαθήμενο νιπτήρα,  με πλαισιωμένο καθρέφτη από το ίδιο ξύλο της βάσης. Δεξιά και αριστερά της σύνθεσης του επίπλου, τοποθετήσαμε κάθετες γραμμές ψηφίδας. Το ίδιο κάναμε και πίσω από την επιφάνεια π..
Παναγιώτης Πειραιά
Στο διαμέρισμα του Παναγιώτη κάναμε ολική ανακαίνιση. Στο σαλόνι φτιάξαμε κρυφό φωτισμό περιμετρικά με οριζόντιο δοκαράκι  γυψοσανίδας και τοποθετήσαμε από επάνω λεντοταινία για φωτισμό. Το δοκαράκι το βάψαμε με ένα σκούρο γκρι χρώμα δύο τόνους πιο σκούρο από τους υπόλοιπους τοίχους που είναι χρώμα του πάγου (BR75A Berling). Πάνω από το πάσο της κουζίνας, φτιάξαμε δοκάρι με φωτισμό σποτ και στο τελείωμα του πάσο (τελείωμα και γυψοσανίδας), το δοκάρι το κάναμε στρογγυλό δίνοντας έναν ιδιαίτερο τόνο στην όλη κατασκευή. Πάνω στο πάσο τοποθετήσαμε ξύλο mdf βαμμένο λάκα λευκή, ενώ κά..
Νίκος Πειραιά
Στο μικρό μπανάκι του Νίκου εκμεταλλευτήκαμε και το τελευταίο εκατοστό του μπάνιου, ώστε να καταφέρουμε να χωρέσουμε τα είδη πρώτης ανάγκης που χρειάζεται ο κάθε άνθρωπος στην καθημερινή του ζωή. Να φανταστείτε πρώτα δεν είχε χώρο για πλυντήριο, δεν είχε έπιπλο παρά ένα νιπτηράκι και για μπάνιο είχε μία μικρή μπανιέρα μήκους ενός μέτρου που χώραγε ίσα ίσα όρθιος μέσα. Εδώ λοιπόν βλέπετε έπιπλο λάκα βαμμένο φούξια με νιπτήρα 50 εκατοστών και καθρέφτη με ντουλάπι αριστερά. Καμπίνα τετράγωνη σεριγραφία 80Χ80 τοποθετημένη σε χτιστό πλακάκι (ντουζιέρα ). Η λεκάνη είναι στρογγυλεμένη και ..
Ελένη Άλιμος
Στην Ελένη επενδύσαμε τους τοίχους της βεράντας της ,με συνθετική πέτρα cream...
Μανώλης Ίλιον
Ο κύριος Μανώλης έχει δύο διαμερίσματα προς ενοικίαση και μας ζήτησε να του ανακαινίσουμε ένα μπάνιο και δύο κουζίνες. Στο μπάνιο λοιπόν τοποθετήσαμε πλακάκι πορτοκαλί-μπεζ με έπιπλο 50 εκατοστών λάκα και λεκάνη σε ένα απλό σχέδιο με το προνόμιο όμως το κάλυμμα της λεκάνης να μπορεί να το βρει εύκολα στο εμπόριο.  Στις κουζίνες βάλαμε πορτάκι βαγγελιτικό  ματ κουρμπαριστό  σε χρώμα σάπιου μήλου...
Νίκος Γλυφάδα
Στον Νίκο τοποθετήσαμε πλακάκι καφέ σκούρο σε όλο το μπάνιο και το συνδυάσαμε με πλακάκι κυματιστό –σαγρέ  που το τοποθετήσαμε στην ντουζιέρα και πίσω από την λεκάνη. Η καμπίνα είναι από κρύσταλλο διάφανο με ένα σταθερό και ένα συρόμενο φύλο. Μέσα στην ντουζιέρα τοποθετήσαμε εντοιχιζόμενη βέργα  ντουζ έκτος από την μπαταρία. Η λεκάνη  έχει ένα ξεχωριστό ύφος που δεν το συναντάμε συχνά σε μπάνια και τέλος το έπιπλό μας είναι από ξύλο κόντρα πλακέ θαλάσσης σκούρο με ελεύθερο νιπτήρα...
Βασίλης Εξάρχεια
Ο Βασίλης  μας ζήτησε και του φτιάξαμε έπιπλα για τα δύο μπάνια του, μία λεκάνη και ένα καλοριφέρ πετσετοκρεμάστρα. Τα έπιπλα είναι από ξύλο κόντρα πλακέ θαλάσσης λουστραριστά. Στο μεγάλο μπάνιο η βάση είναι με δύο πορτάκια μήκους 70 εκατοστών με τετράγωνο νιπτήρα και καθρέφτη ντουλάπι με δύο φύλα πόρτας. Το ένα είναι μήκους 50 εκατοστών και το άλλο μήκους 20 εκατοστών. Το δεύτερο έπιπλο είναι μήκους 50 εκατοστών ίδιας λογικής με το πρώτο, έχοντας όμως ενιαίο καθρέφτη πάνω στην πόρτα του ντουλαπιού αφήνοντας δεξιά και αριστερά 3 εκατοστά όπου φαίνετε το ξύλο...
Αργυρό Φιλαδέλφια
Στην Αργυρό δημιουργήσαμε μπάνιο με πλακάκι ματ σε αποχρώσεις καφέ-μπεζ . Βάλαμε στον τοίχο μέσα στην ντουζιέρα που είναι ο πρώτος τοίχος που βλέπουμε ανοίγοντας την πόρτα του μπάνιου το σκούρο πλακάκι, συνδυάζοντας το με λιστέλο στις άκρες και το ανοιχτό χρώμα για τελείωμα, συμμετρικά του τοίχου. Για να φαίνετε αυτό το σχέδιο, βάλαμε καμπίνα με διάφανο κρύσταλλο μπροστά από την χτιστή ντουζιέρα, ώστε με τον σκούρο τοίχο από πίσω να καθρεφτίζετε κανείς κοιτάζοντάς το. Η καμπίνα αποτελείτε από δύο σταθερά και δύο συρρόμενα φύλα, με inox πλαίσιο. Μέσα στην ντουζιέρα επίσης τοποθετήσαμε..
Μαρία Άλιμος
Το μπάνιο της Μαρίας είναι λίγο ιδιόρρυθμο επειδή υπάρχει ένας στρόγγυλος τοίχος που εξυπηρετεί το ασανσέρ της πολυκατοικίας. Για να το ομορφύνουμε λοιπόν, σκεφτήκαμε εκτός από το πλακάκι που διάλεξε να τοποθετήσουμε στο μπάνιο της, να επενδύσουμε και κάποια μέρη του μπάνιου με ψηφίδα για να μη φαίνετε άσχημα ανοίγοντας την πόρτα να βλέπεις έναν στρογγυλό τοίχο. Η ψηφίδα, εκτός από την ομορφιά που προσφέρει, έχει την ιδιότητα τοποθετώντας την, να παίρνει εύκολα την μορφή του τοίχου-επιφάνειας  που επενδύεται χωρίς να αφήνει κακότεχνες γωνίες-εσοχές όπως θα συνέβαινε σε ένα οποι..
Αγγελική Φιλαδέλφια
Πλακάκι ψηφιδωτό σε αποχρώσεις καφέ-μπεζ, καμπίνα τετράγωνη με κρύσταλλο σεριγραφία και στήλη υδρομασάζ σε ορθή γωνία ιδανική για μπάνια που έχουν πατάρι (ύψος 2,10 max) από ανοξείδωτο ατσάλι με πολλά μικροσκοπικά τζετ...
Αυγή Κεραμικός
Σε ένα πολύ στενό δωμάτιο μόλις 13 τετραγωνικά, φτιάξαμε κουζίνα και αφήσαμε χώρο και για τραπεζαρία-καθιστικό εκμεταλλευόμενοι και το τελευταίο εκατοστό του δωματίου ώστε να τα χωρέσει όλα. Στις φωτογραφίες αυτές λοιπόν, βλέπετε κουζίνα με πορτάκι βακελίτη  Βέγγε ματ κουρμπαριστό. Μία οικονομική λύση ντουλαπιών κουζίνας χωρίς να στερείτε την άριστη ποιότητα...
Γιάννης Απο Γλυκά Νερά
Πλακάκι σε μπεζ-καφέ αποχρώσεις ματ, λεκανοκάζανο με τετραγωνισμένο καζανάκι ταιριάζοντάς το με τον τετράγωνο νιπτήρα του επίπλου ενός μέτρου, έπιπλο και ερμάριο πλυντηρίου  σε δρυς αποχρώσεις, στήλη υδρομασάζ μαύρη σε αμβλεία γωνία και καμπίνα μπανιέρας με  δύο σταθερά και δύο συρόμενα φύλλα, inox πλαίσιο και κρύσταλλο ασφαλείας 6 χιλιοστών σεριγραφία τοποθετημένη πάνω σε ακρυλική μπανιέρα μήκους 1,70 με inox χειρολαβές...
ΣΟΦΙΑ ΑΠΟ ΧΑΙΔΑΡΙ
Στις τρείς πρώτες φωτογραφiες βλέπετε μία γωνιακή καμπίνα ντουζιέρας τοποθετημένη επάνω σε χτιστό πλακάκι που αποτελείται απο κρύσταλλο ασφαλείας bronze με inox ματ πλαίσιο, με μεταλλικά ροδάκια πάνω κάτω, και μαγνητικό κλείσιμο. Μια κατασκευή με 10 χρόνια εγγύηση.Στην 3-4-5 φωτογραφία βλέπετε ένα χτιστό έπιπλο μπάνιου με πλακάκι γρανίτη στους χρωματισμούς του μπέζ, συνδιασμένο με δύο πορτάκια απο κόντρα πλακέ θαλάσσης, έναν στρογγυλό νιπτήρα και μπαταρία νιπτήρα επίτοιχη σε σχέδιο καταρράκτη. Για καθρέφτη βάλαμε έναν απλό μπιζουτέ 40Χ60 cm.Στις τρεις τελευταίες φωτογραφείες τοποθετήσαμε μία κ..
 ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ
Εδώ βλέπετε μία σύνθεση επίπλου που μας ζήτησε η Ευαγγελία να της  φτιάξουμε για το πάρα πολύ στενό wc της, για να μπορεί να αποθηκεύει είδη μπάνιου, και δεν πίστευε στα μάτια της όταν τελικά το υλοποιήσαμε. Δεν πίστευε ότι γινόταν σε ένα τόσο στενό μπανάκι να χωρέσει έπιπλο και κρεμαστή κολώνα, και να ανοίγουν τα πορτάκια χωρίς  να βρίσκουν στην λεκάνη. Να φανταστήτε ότι σε αυτόν τον τοίχο υπήρχε πρώτα ένας απλός κρεμαστός νιπτήρας 40 εκατοστών.Έτσι λοιπόν δημιουργήσαμε μία βάση επίπλου κρεμαστή 40Χ28 με ένα πορτάκι και ένα συρτάρι που φιλοξενεί ένα επικαθήμενο νιπτηράκι 40Χ28Χ10. Α..
ΣΤΕΛΛΑ ΑΠΟ ΚΥΨΕΛΗ
Σύνθεση πλακιδίων από τρία διαφορετικά χρώματα. Πάνω από την μπανιέρα, ντύσαμε τον τοίχο με κόκκινο πλακάκι, στο πάτωμα και δύο σειρές στον τοίχο μαύρο πλακάκι και στους υπόλοιπους τοίχους με κρέμ πλακάκι. Ανάμεσα στο κρέμ πλακάκι βάλαμε μία σειρά decor ανάγλυφο, και στο πάτωμα βάλαμε μερικά κρέμ πλακάκια. Κατασκευάσαμε έπιπλο κρεμαστό  από ξύλο κόντρα πλακέ θαλάσσης χρώματος μαύρου, στήλη με δύο πορτάκια και το συνδυάσαμε με κόκκινο γυάλινο νιπτήρα με μπαταρία inox καταρράκτη με κόκκινο γυαλί. Τέλος,  τοποθετήσαμε έναν καθρέφτη σε σχέδιο ήλιος. Αυτό το έπιπλο είναι μία σύνθεση που σ..
ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΠΟ ΔΡΟΣΙΑ
Ιταλική καμπίνα ντουζιέρας 80Χ80cm τοποθετημένη επάνω σε χτιστό πλακάκι, με τζάμι ακρυλικό και πλαίσιο χρωμέ.Ανοίγει συρόμενα απο την γωνία σε δύο μέρη. Τα ροδάκια στις πόρτες είναι μεταλλικά, με οδηγούς πάνω κάτω. ..
Εμφάνιση 1 έως 28 από 28 (1 Σελ.)